ПОПАДАННЯ РТУТІ В ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ ІЗ ХАРЧОВИМИ ПРОДУКТАМИ

Автор(и)

  • Mykola Mykolaiovych Shevchuk КЗ ЛОР «Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи», м.Львів, Ukraine
  • Liubov Stepanivna Riabets КЗ ЛОР «Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи», м.Львів, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.24061/2707-8728.1.2018.29

Ключові слова:

ртуть, отруєння

Анотація

попадання ртуті в організм з харчовими продуктами і судово-медична оцінка заподіяної шкоди здоров’ю людини.

Посилання

Zaval'niuk AKh, Kryvda HF, Yukhymets' IO. Otruty ta otruiennia: sudovo-medychnyi aspekt [Poisons and poisonings: forensic aspect]. Odesa: Astroprynt; 2009. 256 s. (in Ukrainian)

Smusin YaS, Berezhnoy RV, Tomilin VV, Shirins'kiy PP, redaktory. Rukovodstvo po sudebno-meditsinskoy ekspertize otravleniy [Poisoning Forensic Guidelines]. Moskva: Meditsina; 1980. 421 s. (in Russian)

##submission.downloads##

Опубліковано

2018-03-14

Номер

Розділ

Випадки з практики